deal image

EN MÖTESPLATS FÖR HELA DALARNA

Kupolen Köpcentrum ligger vid korsningen av regionväg 60 och 70. Den största sfäriska byggnad i Europa är ett centrum inte bara för människorna i Borlänge, men också för hela Dalarna och dess invånare. Kupolen Köpcentrum i Borlänge invigdes 1990, och sedan dess har centrumet kontinuerligt utvecklats. Flera tillbyggnader skedde under 1995 och 2005, bland annat med en extra våning och 20 nya butiker. Fokus ligger på mode, både från etablerade detaljhandelskedjor och mindre lokala företag. Idag är Kupolen Köpcentrum en naturlig mötes- och handelsplats med cirka 90 butiker och flera restauranger och kaféer med influenser från hela världen.
mall-image
manager

Jenny Ensgård Madi

Shopping Center Manager

Kontakta oss

Ditt center i några siffror

icon

57

varumärken

View More
icon

10

restauranger

View More
icon

1989

byggår

images

Service

Ett engagerat center

mall-imagemall-image

Kupolen Köpcentrum ligger vid korsningen av regionväg 60 och 70. Den största sfäriska byggnad i Europa är ett centrum inte bara för människorna i Borlänge, men också för hela Dalarna och dess invånare. Kupolen Köpcentrum i Borlänge invigdes 1990, och sedan dess har centrumet kontinuerligt utvecklats.

Flera tillbyggnader skedde under 1995 och 2005, bland annat med en extra våning och 20 nya butiker.

Fokus ligger på mode, både från etablerade detaljhandelskedjor och mindre lokala företag.

Idag är Kupolen Köpcentrum en naturlig mötes- och handelsplats med cirka 90 butiker och flera restauranger och kaféer med influenser från hela världen.