Tillbaka
cubus_kupolen_responsiv_1920_580

Maya på Cubus i Kupolen tipsar om vinterns snyggaste plagg

I vinter klär vi oss i stickade plagg och vida ärmar blandat med skräddade snitt. I alla fall om du frågar Maya Johannesson som är butikschef på Cubus i Kupolen. Här tipsar hon om vinterns hetaste modetrender.

Hur ser modet ut hos Cubus i höst och vinter?

– Självklart hittar du vinterns måsten såsom den stickade klänningen och västen, tröjor med vida ärmar, overshirts och plagg i säsongens it-färg grönt.

– På Cubus använder vi dessutom mycket naturmaterial i våra kläder och har som mål att vara bäst på ull till exempel, och det passar såklart extra bra på vintern. Vårt designteam hämtar inspiration från det nordiska klimatet och lyckas med att skapa funktionella plagg för alla årstider, säger Maya Johannesson.

cubus_maya 

Vilka plagg tycker du att man ska satsa på för att sätta stilen i vinter?

– Det finns många vägar att gå där, men med en stickad klänning tillsammans med en lång kappa, ett par boots och en oversized sjal är du helt rätt i vinter.

Och vilka plagg satsar du själv på?

– Jag kommer att köra mycket på jeans och matcha dem med vår långa pufferjacka och en stickad tröja med vid ärm. Det blir min vinterstil!


Du har väl inte missat att Cubus har renoverat och bytt lokal under hösten? Nu hittar du deras ljusa och fräscha butik på plan 2 mellan Kappahl och Dressmann.

Välkommen hälsar Maya och gänget på Cubus!

cubus_miljo