Tillbaka
sneakers_kupolen_responsiv_1920_580

Platå, pastell och sportigt – så ser vårens sneakers ut på Kupolen

Sopade gator, gröna knoppar och nya krispiga sneakers är alla säkra vårtecken. Men vilka trender ser vi bland sneakers våren 2022? På Kupolen hittar du sneakers i alla stilar och här nedan har vi listat några av vårens starkaste trender.

Alla priser är vägledande, lokala avvikelser kan förekomma.

 

Sportigt och chunky

Den sportiga trenden håller i sig – både bland kläder och skor. När det gäller sneakers får de gärna ta för sig och ha en ordentlig sula. Det bästa med den sportiga sneakern är att den är lika snygg som bekväm. Dina fötter kommer att tacka dig…

 

scorett_sportig 

Chunky sneakers i ljusa nyanser från Scorett, 1 600 kronor

 

Platå

Platåskon är tillbaka på bred front nu hämtar inspiration från tidigt 00-tal. Platå ser vi inte bara på sneakers utan även på nättare sandaler och till och med flipflops.

 

scorett_plata 

Svarta sneakers med attityd från Scorett, 1 100 kronor

 

Tidlösa tygskon

Klassiska modeller från märken som Converse, Vans och Superga är tidlösa och funkar år in och år ut. Tygskor har en tendens att bli smutsigare än de i skinn, men så länge du impregnerar och rengör dem regelbundet kan de hålla länge.

 

skopunkten_converse 

Klassiska höga Converse All Star från Skopunkten, 750 kronor

 

dinsko_beige 

Off white sneakers i tennismodell från Din Sko, 350 kronor

 

Klassiskt i vitt

Ingen vår utan en vit sneaker eller hur? Vita sneakers kommer tillbaka varje vår och de passar faktiskt till allt, både till vardags och fest. Du kan styla dem med jeans, kostym, bara ben, långklänning, kjol – ja, vad som helst. Ett par vita sneakers är ett säkert kort helt enkelt.

 

skpunkten_vita 

Vita sneakers i skinnimitation från Skopunkten, 380 kronor

 

Colorblocking

Vill du sticka ut är colorblocking – där flera färger samspelar – trenden för dig. Riktigt snyggt blir det med vårens trendfärger lila och grönt.

 

 

Klassiskt med en pastelltwist från Skopunkten, 380 kronor

 

dinsko_svart 

Retroinspirerat med neon från Din Sko, 480 kronor