Vårens sneakers

Suget efter ett par nya sneakers är ett lika säkert vårtecken som nysopade cykelbanor och hösnuva. Det blir aldrig fel med ett par klassiska vita sneakers, men chunky, slip-on och colorblocking är också helrätt i vår. Vi går igenom säsongens snyggaste sneakers och hur du stylar dem bäst.

 

Du vet väl att många av våra butiker utökat sin service så att du kan handla så säkert som möjligt? Läs mer här

 

 

Klassikern

Ett par vita sneakers är tidlösa och passar till i stort sett vartenda plagg i garderoben. Tillsammans med jeans och t-shirt får du en perfekt vardagsuniform men du kan också dressa ner en lite finare klänning med vita sneakers för en enklare look. Den ribbade sulan från Puma gillar vi lite extra.

Åhlens, 700 kronor

 

HM_pastelldröm 

Pastelldröm

Vill du få in lite färg i vardagen är pasteller perfekt den här tiden på året. Plocka upp färgen på dina sneakers i en accessoar för en genomtänkt outfit.

H&M, 299 kronor

 

Stadium_Nike

Från kontoret till träningen

Gå direkt från jobbet till träningen utan att behöva släpa på ett par skor? Nikes Pegasus Trail är lika funktionella som trendiga med sin colorblock-design. Du kan till och med springa i dem på vintern!

Stadium, 1699 kronor

 

 

 

Enkelt och tidlöst

Det behöver faktiskt inte vara svårare än ett par helsvarta sneakers i skinnimitation. Enkelt och passar till allt, speciellt den knälånga kjolen som är så populär just nu.

Din Sko, 399 kronor

 

 

Chunkytrenden fortsätter

Chunky sneakers har varit inne ett bra tag nu, och vi ser inga tecken på att de skulle försvinna. K.Coblers modell Corby har snygga metallicdetaljer som ger skorna attityd.

Scorett, 799 kronor

Högt med platå

Den här modellen ser vi bara mer och mer av just nu. Ankelhöga sneakers med platå ger oss ordentliga 90-talsvibbar.

Skopunkten, 300 kronor

 

 

Veganskt

Helt tillverkade i veganska material och med en mjuk sula studsar du fram med gott samvete i de här skorna. De svarta detaljerna ger en schysst kontrast till den i övrigt ljusa sneakern.

Scorett, 799 kronor

Strumpskon är här för att stanna

En sportigare variant av slip-ons med ordentlig sula som ger foten stöd hela dagen. Strumpdesignen gör att skon verkligen anpassar sig efter foten.

Stadium, 679 kronor

 

 

Sneakers-ikon!

Filas vita chunky skor har i princip nått kultstatus i sneakersvärlden – och vi fattar varför!

Scorett, 1100 kronor

 

 

Sköna – och snygga

Steve Madden är proffs på snygga och sköna skor! Lätta att ta på sig och som tack vare materialvalen ger skorna en riktig lyxig känsla.

Åhlens, 1149 kronor