Tillbaka
waynes_kupolen_responsiv_1920_580

Du har väl testat den läskande menyn på Waynes i Kupolen?

Läskande lemonader, iskaffe i alla dess former och matiga sallader och mackor komponerade av Årets Kock. Allt detta och lite till hittar du hos Waynes på Kupolen i sommar.

 

Hur ser sommaren ut hos er på Waynes?

– Vi har mycket spännande i gång nu i sommar! Vi satsar extra mycket på våra kalla drycker. Att dricka en svalkande islatte är riktigt gott varma sommardagar när du inte är sugen på en rykande kopp kaffe eller te, säger Ismail Dundar som driver Waynes på Kupolen.

– Är du medlem i vår klubb Waynes Vänner får du dessutom tillgång till massvis av goda erbjudanden. Du laddar bara ner Waynes app och registrerar dig, helt kostnadsfritt. Här på Kupolen brukar vi ha 2 för 1-erbjudanden och rabatter på populära produkter. Håll utkik på vår Facebooksida och på Instagram så missar du ingenting!

 

Ni har ett samarbete med Årets Kock också. Kan du berätta lite mer om det?

– Årets Kock har tagit fram en sallad och en macka som vi serverar här på Waynes, och det är såklart jätteroligt! Mackan är gjord på naantabörd som fylls med rostbiff och grönsaker och laxsalladen består bland annat av kronärtskocka och hovmästarsås. De är riktigt goda och perfekta nu under sommaren.

 

Har du någon egen favorit på menyn?

– Jag älskar våra lemonader, speciellt mojiton med smak av mynta och citron. Den är jättegod, och finns också med smak av gurka eller blåbär och lavendel. De är riktigt läskande, säger Ismail Dundar.

 

Visste du att…

… Waynes bara serverar ekologiskt kaffe?

… du får bonus på alla köp som medlem i Waynes vänner?

… du kan beställa take away från Waynes i appen och hämta när det passar dig?

 

I samarbete med Årets Kock erbjuder Waynes på Kupolen och fräsch laxsallad och en krispig rostbiffmacka.