Tillbaka
skjortjacka_responsiv_1920_580

Trendiga skjortjackan

Om du bara ska satsa på en jacka i höst är det definitivt skjortjackan. Den passar perfekt just nu när det är varmt ibland och ruggigt ibland. Till de varmare dagarna räcker det med en t-shirt under, och när det närmar sig nollgradigt kör du lager på lager med din mysigaste tjocktröja. Skjortjackan är grymt all-round, helt enkelt! Vi har samlat 8 skjortjackor som du hittar i våra butiker. Alla priser är vägledande, lokala avvikelser kan förekomma.

 

Den lilla svarta

En svart skjortjacka är den perfekta basen i höstgarderoben. Den här i svart denim från Carin Wester är ett säkert val! Skärpet ger jackan en tuff men samtidigt sofistikerad känsla.

Åhlens, 799 kronor

Våga zebrarandigt

Djurmönstrat är på något sätt alltid rätt och i höst frossar vi gärna i zebrarandigt. Coolt stiliserat och snygg till det mesta.

Gina tricot, 499 kronor

Rätt i rutigt

Storrutig skogshuggar-look? Yes please. Det här är en skjortjacka vi kommer att se mycket av i höst. Stort plus för skärpet som gör att du enkelt kan variera passform.

Zizzi, 799,95 kronor

 

Blivande klassiker med fluff

Teddyjackan tog oss alla med storm förra året och den är fortfarande lika het i år. Den här gosiga varianten från Vero Moda har den perfekt rostbruna färgen som är så snygg ihop med ljus denim.

Vero Moda, 549,95 kronor

 

Slits i sidorna

Lång, rutig och med rejäla slitsar. Den här skjortjackan prickar full pott i trendpoäng.

KappAhl, 699 kronor

 

Garanterat varm i ull

Ull som håller dig varm och en cool färg som lyfter varje outfit? I den här halvlånga skjortjackan från H&M får du båda två – jackpott!

H&M, 999 kronor

 

Beige är bäst

Vill du satsa på en skjortjacka som håller säsong efter säsong? Då är den här beigea jackan med avtagbart skärp det perfekta valet! Skärpet i midjan gör att du snabbt kan få en mer dressad look.

Åhlens, 1 299 kronor

Tidlös tweed

Tweed går aldrig ur tiden och den här skjortjackan är ett perfekt exempel på hur det klassiska mönstret anpassas in i 2020-talet. Schyssta detaljer som slitsar och fransig kant gör jackan det där lilla extra.

Gina tricot, 649 kronor