Tillbaka

Hitta rätt tid för shopping

shopping_responsiv_1920_580

Tid till shopping

När trivs du bäst på Kupolen – i det stimmiga helgminglet och när det är fullt med aktiviteter, eller när du kan strosa ensam i butikerna och undvika köer? Följ vår guide för att hitta rätt shoppingdag för dig. 

Måndag och tisdag

Om du vill ha lugn och ro när du handlar är början av veckan att föredra. Då är det betydligt lugnare i butikerna och du kan njuta av att få butikspersonalen helt för dig själv. Generellt är också förmiddagarna lugnare än eftermiddagarna på vardagarna.

Onsdag

En mellandag. Nu har du chansen att mingla med prismedvetna pensionärer som är här för aktiviteter och rabatter på Ica Supermarkets pensionärsdag.

Många ungdomar och unga vuxna väljer att shoppa på torsdag när helgen närmar sig men ännu inte riktigt är här.

Fredag

Nu stiger temperaturen en aning. Fredagarna börjar i ett makligt tempo vid öppning för att sedan öka efter lunch. Helgstämningen börjar infinna sig.

Lördag

Om du gillar att vara på plats där det händer och njuta av vimlet och folklivet är det lördagar på Kupolen som gäller. Det är också då som de flesta av Kupolens evenemang och aktiviteter äger rum. Under löningshelg ökar tempot ytterligare när barnens favorit Kupolenbjörnen är på plats.  

Söndag

Inte riktigt lika mycket folk som på lördagar, men fortfarande en dag med mycket liv och rörelse i butikerna. Är du ute efter lugnare tempo är vårt insidertips att komma någon timme innan stängning.