Tillbaka
ryggckar_kupolen_responsiv_1920_580

8 ryggsäckar under 300 kronor till skolstarten

Första dagen efter ett långt sommarlov kan det kännas roligt att komma tillbaka till skolan med en ny och fin ryggsäck. Här listar vi 8 ryggsäckar under 300 kronor som vi vet att barnen kommer att älska!

Alla priser är vägledande, lokala avvikelser kan förekomma.

 stadium_adidas_bildspel_303_303

Med plats för datorn

En klassisk ryggsäck från Adidas som rymmer både dator, böcker och vattenflaska. Finns både som grå/svart och röd/svart.

Stadium, 249–279 kronor beroende på färg

 

 

Svart, snygg och stilren

Den här stilrena ryggsäcken gjord av återvunnet tyg passar såväl stor som liten. Stort innerfack och en rulltopp gör att den rymmer extra mycket.

Kappahl, 299 kronor

 

 

Härligt med ljusa toner!

Ryggsäcken från Reebok känns rätt i sin enkelhet. Ljus med ett svart diskret märke och flera praktiska fickor. Ryggsäcken har ett separat fack för datorn och sköna vadderade axelremmar.

Stadium, 299 kronor

 

 

Coolt med dragsko

En lite coolare variant i gympapåse-modell hittar du på H&M. Snygg stängning med dragsko och ett stort praktiskt innerfack.

H&M, 249 kronor

 

 

Ljusblå accessoar

En ljusblå, mjuk och quiltad dröm. Visst, det kanske inte är den största och mest praktiska ryggan – men den är väldigt söt! Dragsko upptill och innerficka med dragkedja som håller telefon och andra dyrgripar i säkert förvar.

Lindex, 249 kronor

 

 

Höstig färgkombo

Khakigrön ryggsäck med ljusa detaljer. Utöver det stora facket finns även två fack på utsidan som båda stängs med rejäla spännen. En ryggsäck som passar perfekt till höstens färger!

Gina Tricot, 299 kronor

 

 

Praktiskt med pennfodral

Nike levererar en smart och klassisk skolryggsäck i fin marinblå färg. Väskan har ett separat, avtagbart pennfodral och fack för vattenflaska eller termos.

Stadium, 269 kronor

 

 

För både utflykten och skoldagen

Rymlig och praktisk ryggsäck som passar för skolan, utflykten, gympan – ja, alla tillfällen egentligen! Många extrafack och säker förvaring med dragkedjor. Finns i färgerna blå, rosa, grå och svart.

Stadium, 275 kronor