Tillbaka
Kjell_co_ny_bild

Nyöppning! Så blir uppdaterade Kjell & Company

Nystart och uppfräschning hör hösten till – även på Kupolen. Utöver alla produktnyheter och kampanjer som du hittar i våra butiker har Kjell & Company passat på att byta lokal och renovera. Allt för att kunna ge dig som besökare en bättre upplevelse i höst – välkomna tillbaka säger vi!

 

Hej Joel Barmé, butikschef på Kjell & Company på Kupolen! Var ligger butiken nu efter flytten?

– Hej! Du hittar oss på plan 1, mittemot Panduro och bredvid apoteket. Vi trivs superbra!

 

Vad är nytt i butiken sedan renoveringen?

– Det första du märker är att vi nu har det större, ljusare och modernare. Du kommer också märka att vi har gått ifrån Kjell & Companys traditionella kassadisk och nu har flera så kallade kassa-öar i stället.

– Sedan är vi en av de första Kjell & Company-butikerna i Sverige som har ett helt nytt kölappsystem. Som medlem kommer du till exempel att kunna ta en kölapp i mobilen genom att skanna en QR-kod. Det kommer göra det mycket smidigare att besöka oss, så det känns riktigt roligt!

 

Har du något bra tips som ni har i butik just nu?

– Då vill jag passa på att tipsa om våra mesh-system. Ett mesh-system är perfekt för dig om känner att ditt wifi inte riktigt når hela huset. Det består av ett antal noder som placeras ut runt om i huset och förstärker wifi-signalen så att den hittar in i varje litet hörn. En enkel lösning som gör att du får bra täckning i hela huset.

 

Kjell_Co 

I Kjell & Companys nya butik får du numera hjälp vid smarta ”kassa-öar”.