Tillbaka
kicks_kupolen_responsiv_1920_580

Bli sminkad och få tips av makeup-artisterna hos Kicks

Får du också glåmig och trött hud på vintern? Du är inte ensam. Den torra vinterluften gör att huden kräver mer omsorg. Därför är också den här tiden på året ett perfekt tillfälle att ta hand om huden – och dig själv – lite extra.

Hos Kicks på Kupolen får du råd kring allt som rör smink, hår och hudvård. Här i butiken erbjuder de också så kallade beauty services.

– Beauty services innebär att du kan komma hit och bli sminkad, gå en sminkkurs eller färga bryn och fransar, berättar Malin Björk som är butikschef på Kicks på Kupolen.

Vilken typ av sminkning kan ni hjälpa till med?

– Det är helt upp till dig vad du vill göra. Alla som jobbar här är utbildade makeup-artister så vi kan göra det mesta. Vanligast är fest- eller brudsminkningar men vi gör också vardagssminkningar.

– Bokar du en sminkkurs går vi först igenom vad du vill lära dig och hur van du är vid att sminka dig. Oavsett om du är nybörjare eller har mycket erfarenhet hittar vi ett upplägg som passar just dig.

kicks 
Kicks makeup-artist Maja sminkar en kund. Malin Björk till höger.


Hur gör jag för att boka beauty services hos er?

– Du kan antingen ringa butiken eller komma förbi så bokar vi in en tid, säger Malin Björk.

– Självklart använder vi munskydd och handskar om du vill det, och du kan boka av samma dag utan avgift om du skulle bli sjuk. Vi har nolltolerans mot symtom här.


Har du något bra tips för att få sminket att hålla bättre under vintern?

– Hudvård och smink går verkligen hand i hand. Det går inte att få till en bra sminkning utan en bra hudvårdsrutin, så det är viktigt att rengöra och återfukta ordentligt. På vintern när det är extra torrt ute kan du också behöva skrubba ansiktet någon gång i veckan för att bli av med den torra huden. Sköter du om din hud har du en bra grund för din sminkning, säger Malin Björk.