Tillbaka
ica_kupolen_responsiv_1920_580

Kalastorsdag på ICA Kupolen – lokala smakprov och kampanjpriser

Den 16 december bjuder ICA Supermarket Kupolen in till kalastorsdag! En festlig smakupplevelse då många lokala leverantörer kommer till butiken och bjuder på smakprov av sina bästa produkter, och butiken fylls med bra priser och fina erbjudanden.

 – Vi har inte kunnat göra sånt här sedan innan pandemin, så det känns jätteroligt att få välkomna alla kunder igen och bjuda på lite feststämning, säger Erika Svedenström, butikschef på ICA Kupolen.

 Bland de lokala leverantörerna hittar du bland annat Gustafskorv – charkmästarna från Dalarna – som röker sina delikatesser i nästan hundra år gamla rökbastur. Har du inte testat deras smarriga korvar än har du chansen nu.

 

Erika_ica 

Erika Svedenström och gänget på ICA Supermarket Kupolen ser fram emot att bjuda kunderna på goda smakprov och bra priser.

 

Under hösten har också Ica Kupolen byggt om sin blombutik som nu är mycket större än innan och fylld av vackra snittblommor, krukor och blomsterarrangemang.

– Här kommer vi att fokusera på säsongsbetonade blommor och växter. Inför jul fyller vi blombutiken med amaryllisar, hyacinter, julstjärnor och olika julgrupper. På kalastorsdag den 16 december kommer det självklart att finnas massor av fina blommor här, säger Erika Svedenström.

 

Varför tycker du att man ska besöka er på just kalastorsdag?

– Det kommer att vara en härlig stämning i butiken, ballonger till barnen, många goda smakprover och bra priser och erbjudanden i hela butiken. En perfekt dag att komma och handla på helt enkelt!

 

ica_bild 

Den nya blombutiken på ICA Kupolen har både snittblommor, säsongsbetonade blomsterarrangemang och andra tillbehör såsom krukor.