8 julklappstips till honom

8 julklappstips till honom

Julklapppstips till honom

Julen är äntligen här och många ser nog fram emot de presenter som så sakteliga dyker upp under granen. Har du en pappa, bror, pojkvän, farfar, killkompis eller svåger i din närhet som du vill imponera extra på nu under julen? Vi har satt ihop fina julklappstips från våra butiker här i Kupolen.


Ullhalsduk

Stilren halsduk som håller många säsonger tack vare sin klassiska design och att den är gjord i hundra procent ull. Värmer gott!

Brothers, 699 kronor

 

 

Renande hudvårdsset

Gåvosetet från Rituals innehåller duschgel, bodylotion, doftspray och doftstickor med toner av rosmarin och eukalyptus. En unisexdoft som garanterat uppskattas.

Rituals, 539 kronor

 

 

Alex Schulmans nya bok

Alex Schulmans senaste roman ”Malma station” utspelar sig på ett tåg och har fått fina recensioner under hösten. Ge den till killen som älskar att läsa och lyssnar på podden Alex & Sigge.

Akademibokhandeln, 269 kronor

 

 

Läsplatta från Kobo

En läsplatta bjuder in till tusentals historier och är smidig att ha med sig överallt. Kobos modell Clara 2E är dessutom vattentät så man slipper oroa sig över att kaffekoppen ska spillas ut över den.

Kjell & Company, 1539 kronor

 

 

Spel för idioter (eller?)

När alla är samlade på julen är det dags att plocka fram spelen! Förbered dig på pinsamma skrattsalvor när ni svarar på frågor som ”har elbilar gasrör?” och ”får en längdhoppare göra en volt mitt i hoppet?”.

Akademibokhandeln, 199 kronor

 

  

Knivset

Aldrig mer slöa knivar! Grillknivar från franska Jean Dubost Laguiole gör middagen hundra procent njutbar och knivarna skär genom köttbitar som smör.

Cervera, 6-pack, 652 kronor

 

 

Kahls julkaffe

I år kommer Kahls julkaffe från Sumatra i Indonesien. Lägg i julstrumpan för att öppnas på julaftonsmorgon så får ni en rykande het julkopp till frukost.

 

Pannlampa för träningskillen

För killen som fortsätter träna utomhus även under vinterhalvåret är en pannlampa livsnödvändig.

XXL, 999 kronor