Tillbaka
hostensskor_4_responsiv_1920_580

8 skor som ringar in höstens trender – från klassiska sneakers till punkiga boots

Om vi ska tro modeexperterna ska du satsa på klassiska sneakers, grova kängor, stövletter med spetsig tå och punkiga detaljer som nitar och kedjor i höst. Well, det låter ju mer än schyst. Här är 8 skor från våra butiker som anammar höstens trender. Alla priser är vägledande. Lokala avvikelser kan förekomma.

svart och beige chunky sneaker

En sko för vardagen

Gants sneakermodell Niceville ÄR den perfekta vardagsskon. Den är chunky utan att vara för chunky, färgerna är perfekt hösttonade och det spelar ingen roll om du bär den till kostym eller jeans – den är lika snygga oavsett.

Scorett, 1 499 kr

Svarta höga stövlar

90-tals-snygga stövlar

En del goth och en del Spice Girls. Oavsett åt vilket håll du drar åt är de här coola veganstövlarna från Johhny Bulls en grym attitydboost i garderoben.

Scorett, 1 600 kr

svart känga med platå 

Grejen med platå

Det är bara att konstatera, platåsula är fortfarande grejen! De här snygga platåkängorna från K. Cobler utgör en bra kontrast till en garderob fylld med klänningar.

Scorett, 1 300 kr

Gråa stövlar i mocka

Stöveln som har ”det”

En liten modefågel viskade precis i ditt öra att stövlar med nerhasat skaft – som dessa – är superinne just nu. K. Coblers variant i grå mocka är ett lyxigt alternativ som höjer modegraden rejält i höst.

Scorett, 1 200 kr

svart känga med platå

En klassiker med twist

En höstklassiker är boots i chelsea-modell. Den modemedvetna väljer ett par med en twist, som de här från Vagabond. Platåsulan och det lite högre skaftet blir snyggt till höstens klänningar och croppade jeans.

Scorett, 1 399 kr

Kängor med ormskinnsmönster

Helt rätt modell

Om du inte redan har ett par kängor är det dags att köpa ett par nu. Extra kul är de här ormskinnsmönstrade med lite tjockare sula.

Skopunkten, 349 kr

svarta lårhöga stövlar 

Gå ännu högre

Det är aldrig fel med ett par lårhöga stövlar. Med låg klack är det en perfekt vardagssko för dig som älskar skinny jeans-uniformen.

Skopunkten, 500 kr

vinröda converse

Satsa fullt på klassiker

Sneakers är alltid rätt. Och i höst längtar vi efter klassiker, som ett par Converse All Star i vinrött, till exempel.

Stadium, 749 kr