Tillbaka
hemtex_kupolen_responsiv_1920_580

Bli sommarinspirerad i Hemtex nyrenoverade butik

Under våren har Hemtex totalrenoverat sin butik i Kupolen. Nu möter du en ljusare, större och mer inspirerande butik fylld till brädden med textilier och inredning för sommaren. Och du, missa inte deras sommarrea som startar i början på juni!

 
Hemtex 

Butikschef Anette Samuelsson och gänget på Hemtex hjälper dig göra hemmet redo för sommaren.

 

Vad är den största förändringen här i butiken?

– Var ska jag börja! Vi har blåst ut allt och börjat om så det är verkligen en helt ny butik. Det är framför allt luftigare, ljusare och större än tidigare, flera besökare har faktiskt redan kommenterat hur ljust det är härinne, säger Anette Samuelsson som är butikschef på Hemtex i Kupolen.

– Vi har också möblerat om i butiken så att allt är uppdelat efter olika rum nu. Vi har ett vardagsrum, sovrum, uterum, babyrum och ett badrum som delar in butiken vilket gör att det blir mycket mer inspirerande att besöka oss.

 

Hur ser sommaren ut för er här på Hemtex?

– På sommaren vill vi ju vara utomhus så mycket som möjligt, så på Hemtex lägger vi fokus på utelivet. Vi kommer få in ett stort utbud av sittkuddar, picknickgrejer och badhanddukar för de där härliga dagarna på stranden och trädgårdsstunderna hemma.

– I början på juni kör vi dessutom igång med vår sommarrea, där vi har erbjudanden på massor av våra sommarprodukter. Det är ett bra tillfälle att uppdatera hemma inför sommaren, säger hon.

 

Har du någon egen favorit i sortimentet?

– Jag älskar verkligen färgpaletten hos oss just nu. Jag tänker på päronsplitt och ananasglass när jag ser dem och det är mycket ljusa pasteller i gult, aprikos och grönt. Jag blir glad av att titta på dem!