Byt till Nytt

icon

BYT TILL NYTT – FÖR BARN & VUXNA

Låt någon annan glädjas av dina använda saker, gäller både barn och vuxna! Barn kan byta ut sina leksaker mot andra barns leksaker, medan vuxna kan byta in sina kläder mot ett exklusivt rabatthäfte. En vinst för både plånboken och miljön.


Barnens Byt Till - Nytt 28 oktober kl. 11-15

Den 28 okt får alla barn chans att byta in sina leksaker på Kupolen. Barnen tar med sig högst tre använda, men hela och rena, leksaker. I utbyte får de välja lika många andra, begagnade men hela och rena, leksaker. Vi kommer inreda ett leksaksrum där barnen själva kan gå in och välja sina nya leksaker. Rekommenderad ålder 1–8 år. Plats: Plan.1. Överblivna leksaker lämnas sedan in till Erikshjälpen och blir till glädje för något annat barn.

Byt Till Nytt
Lämna in dina använda, hela och rena kläder till oss. I gengäld får du ett exklusivt rabatthäfte att använda i våra butiker. De 100 första som skänker kläder får dessutom ett presentkort på Kupolen till ett värde av 50 kr. Kläderna lämnas sedan in till Erikshjälpen och blir till glädje för någon annan. Vänligen lämna kläderna i en försluten påse och se till att de är i gott skick.

Du kan lämna in kläder och i utbyte få ett rabatthäfte under följande tider:


25 oktober kl. 16-19
Shoppingkväll med andra trevliga inslag + byt till nytt.
Plats: Entré 3

28 oktober kl. 11-15

Barnens Byt till nytt + klädinlämning
Plats: Plan 1

4 November kl. 12-14
Plats: Entré 3