Restauranger

Espresso House

Espresso House på Kupolen i Borlänge

På Espresso House Kupolen i Borlänge kan du alltid njuta av en riktigt god kopp kaffe. Vi på Espresso House på Kupolen i Borlänge tror nämligen att kaffet smakar så otroligt mycket bättre om den är gjord med passion och serveras med ett leende. Lägg till detta att vi tar fram våra egna kafferostningar av allra högsta kvalitet i vårat eget rosteri! Vi på Espresso House jobbar även endast med Direct Trade – alltså utan mellanhänder! Så kaffet i din kopp kommer från några av dem kaffeplantage runt om i världen vi har direkt kontakt med och vi kan därför stolt säga att kaffet odlas under sunda förhållanden! 

För att få bästa kvalitet på bröd och bakverk bakar vi allt på Espresso House egna bageri i Malmö. På så vis har vi full koll på precis allt vi serverar dig, och det tror vi märks på kvaliteten. Alla mackor och sallader görs dessutom på plats i caféet varje morgon, för vi vill ge världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäster!

Vi har även Pre-Order samt Foodora, vilket gör att du slipper köa och kan komma och hämta din beställning när det passar dig!
Läs mer om Pre-Order, Direct Trade, vårt kaffe och våra andra produkter med mer på vår hemsida www.espressohouse.com eller ladda ner vår app Espresso House på Google Play eller Appstore för fina erbjudanden och rabatter!

Välkommen in till Espresso House på Kupolen!

 
espresso-house-583

Espresso House Havstorget

open iconÖppet
hours