Tillbaka
39281 Kupolen Recycle Weeks 11 24 Large Website Desktop 1920x580px

Byt för framtiden + loppis

 

Varmt välkommen till BYT FÖR FRAMTIDEN 2 - 17 november

Under perioden 2–17 november bjuder vi in dig till en rad aktiviteter med extra omtanke för dig och vår framtid. Här kan du byta allt från kläder till leksaker och fynda på vår loppis – allt med framtiden i åtanke. Ingen föranmälan behövs, ta bara med det du inte längre använder och var med och bidra till en mer hållbar framtid!


LEKSAKSBYTARDAG 2 november kl 11-15
På vår leksaksbytardag kan barnen ta med sig upp till tre hela och rena leksaker hemifrån för att byta mot andra. De leksaker som lämnas in kommer till nytta för andra barn som vill byta, eller skänks till Erikshjälpen efter dagens slut. Barnen får själva gå in i lokalen för att byta sina leksaker, och vår hjälpsamma personal finns på plats för att ge stöd.
Plats: Glashuset på plan 3.


LOPPIS 3 november (fullbokad) & 10 november kl. 12-16
Vi har flera loppissäljare här hos oss på plan 3. Välkommen att fynda bland mängder av olika saker.

ANMÄL DIG HÄR TILL LOPPISEN

När du anmäler dig får du en bekräftelse direkt på sidan att vi mottagit din anmälan.
När anmälningstiden gått ut får du ett mail från oss med en till bekräftelse på att du fått plats, samt annan nödvändig information. 
Därefter svarar vi på ev. frågor från er som fått bekräftelse på mail. Vanliga frågor längst ner på denna sida.

KLÄDBYTARDAGAR, RE-FASHION 16 och 17 november kl. 11-16
Genom att byta istället för att köpa nytt, gör vi en insats för både plånboken och miljön. Dina gamla kläder och skor får nytt liv hos någon annan, samtidigt som du kan hitta nya favoriter att ta hem. Det kommer framför allt finnas damkläder, men även ett mindre utbud av herrkläder. Ta med så många plagg du vill, men du får max välja fem nya att ta med dig hem. För varje plagg du lämnar in, får du byta till ett nytt – lämna in två, byt till två, och så vidare. Alla plagg ska vara hela och rena för att kunna bytas.
Plats: Glashuset plan 3.


Så Här Går Det Till
1. Rensa Ut: Gå igenom dina saker och välj ut det som du inte längre använder. Kanske har du kläder som bara hänger i garderoben eller leksaker som har glömts bort?
2. Byt: Delta i våra byten! Här får du chansen att byta dina saker mot något nytt för dig – helt utan kostnad. Lämna in ett plagg eller en leksak och byt till nytt.
3. Njut av ditt byte för framtiden: Du går helt kostnadsfritt hem med nya favoriter att njuta av.  Dessutom får du möjlighet att inspireras av andras kreativa val.


Mer info om Loppis

Kan jag få bord bredvid en vän?
Vi kan tyvärr inte garantera att ni får plats bredvid varandra då platserna tilldelas när ni kommer. 

Hur vet jag att jag är anmäld?

När du anmäler dig får du en bekräftelse direkt på sidan att vi mottagit din anmälan.
När anmälningstiden gått ut får du ett mail från oss med en till bekräftelse på att du fått plats, samt annan nödvändig information. 

När går anmälningstiden ut?
20 oktober 

Har ni några bord att låna ut?
Tyvärr har vi inte bord eller stolar att låna ut

När får jag komma in i lokalen?

Kl. 11 öppnar vi för er att komma in och plocka upp varor. Kl 12 öppnar vi för besökarna. Det går tyvärr inte att komma tidigare. Du måste vara på plats senast 11.45.

Hur kommer jag in i lokalen?

Smidigaste sättet är att ta rullbandet upp vid Entré 4 sedan är ingången direkt rakt fram.