Tillbaka
myplayspask_kupolen_responsiv_1920_580

Handla på Kupolen i påsk och samla bonus på dina inköp

Påsken står runt hörnet! På Kupolen hittar du allt du behöver inför högtiden och kan smidigt göra alla inköp på ett och samma ställe. Med Kupolens lojalitetsprogram MyPlays kan du dessutom samla bonus genom att registrera dina köp i vår app.

Bild från Cervera  

 

I vår app MyPlays hittar du erbjudanden från våra butiker och från oss på Kupolen. Ett perfekt tillfälle att samla påskhandlingen hos oss på Kupolen helt enkelt.

 

Duka upp med Cervera

Som med alla högtider står maten i fokus under påsken så ett bra sätt att pynta är i dukningen. Oavsett om du föredrar en mer avskalad dukning eller vill gå ”all in” med påskens knalliga färger hittar du det på Cervera.

 

Påsktextilier från Hemtex

Att byta ut dukar, servetter, gardiner och andra textilier gör att du får till den där våriga påskkänslan på ett kick! På Hemtex finns även påskdekorationer och annan inredning som hör påsken till.

 

Påskmaten hittar du på ICA Supermarket

På ICA Supermarket i Kupolen har du ingredienser till påskens alla rätter, men även blommor, påskgodis, dekorationer och annat smått och gott till högtiden.

 

Inspiration på Akademibokhandeln

Dåligt med inspiration till påskmaten? På Akademibokhandeln hittar du Tove Nilssons ”Ägg: recept & teknik” och Stefan Ekengrens ”Högtid” som är fyllda med både spännande och traditionella ägg- och påskrecept.

 

Pyssla med Panduro och Søstrene Grene

Ingen påsk utan pyssel! På Panduro och Søstrene Grene finns pyssel för alla åldrar och i alla svårighetsgrader, bara att börja skapa. För er som vill ha lite hjälp på vägen finns det färdiga mallar och DIY-kit redo att hugga tag i.

 

Påskpynt hos H&M Home

Vackra ägg till påskriset, färgglada ljus, dukar och dekorationer hör påsken till – och finns på H&M Home.