Ditt shoppingcenter

Ansiktsmålning och äggjakt i Kupolen på skärtorsdagen

22 mars, 2022

Påsken står runt hörnet och det firar vi med en riktig påskbonanza i Kupolen! På skärtorsdagen mellan klockan 14 och 18 händer det lite extra roliga saker – vilket gör det till en härlig dag att ta med barnen, handla det sista inför påsken och få en härlig start på långhelgen.

Och du! Du vet väl att du kan samla bonus när du handlar hos Kupolens butiker? Ladda ner vår app MyPlays och hitta alla våra butikers fina erbjudanden.

Påskpyssel

Påskpyssel

I en härligt dekorerad påskmiljö på plan 2 kan barnen pyssla inför påsk och göra påskkort att dela ut till nära och kära. Här sitter två av Kupolens alldeles egna påskkärringar och hjälper alla barn att klippa, klistra och rita fina påskhälsningar.

Ansiktsmålning

Ansiktsmålning

Ingen påsk utan påskkäringar, visst? Alla barn som vill kan få sina ansikten målade som påskkärringar på plan 1 under skärtorsdagen, så kom till Kupolen och se förvandlingen ske!

Äggjakt med påskpris!

Äggjakt med påskpris!

Påskharen har också gömt tio välfyllda påskägg i tio olika skyltfönster på Kupolen… Och de har ni chans att vinna! Barnen får fylla i ett litet tävlingsformulär och då deltar de i utlottningen av de gömda äggen. Formuläret hämtas vid påskstationen och tio glada vinnare dras i slutet av dagen.

Missa inte vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på Kupolens nyhetsbrev för mer inspiration, information och nyheter om vad som är på gång hos oss.