Kul för barnen! Träffa Kupolenbjörnen på Kupolen

Att barnen också tycker det är roligt att följa med på shoppingrundan eller göra ärenden underlättar för dig som förälder. Men som alla föräldrar vet är det inte alltid det lättaste att hålla barnens humör uppe tills alla ärenden är slutförda…

 

Pyssel och glass med Kupolenbjörnen

På Kupolen är det lätt för dig att ta med barnen – det finns en lekyta vid torget och amningsrum för de allra minsta. Framför allt har vi ju vår underbara björn som är barnens favorit.

 

Kupolenbjörnen älskar att pyssla och har du riktigt tur bjuder han på glass! Han är en bra kompis och på björnens kalas är det alltid de yngsta besökarna som är VIP-gäster. Björnen tycker också det är viktigt att ta hand om naturen och vill att alla hans kompisar ska lära sig att göra detsamma. Han gillar att plantera blommor i sin trädgård så att bina har något att äta och när han ser skräp på gatan plockar han alltid upp det och slänger i papperskorgen.

 

Träffa Kupolenbjörnen i höst

Björnen dyker upp lite då och då, så håll koll på vår hemsida, Facebook eller Instagram för att inte missa det. Nästa gång björnen dyker upp är lördag den 29 oktober, kl.10-14.
Då hittar du björnen på plan 3, i lekrummet.

 

bjornen