Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Kupolen ? Klicka här

Borlänge Skohus i Kupolen köpcentrum

Skohus_781_391.jpg

Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-18, lördag 10-16söndag 11-16 

Kontakt

0243-170 10

Butik Borlänge Skohus

Borlänge Skohus 

Hos Borlänge Skohus hittar du skor för hela familjen. På damavdelningen finner du det senaste skomodet såväl som skor för den som tycker att bekvämlighet och pris är viktigt. Även herravdelningen erbjuder moderiktiga skor som är bekväma, varma och funktionella.
På Borlänge Skohus stora barnskoavdelningar har vi kunnig personal som ger personlig service. Här vet de hur man mäter skor och fötter, allt för att kunna hjälpa dig och ditt barn att hitta de rätta skorna.  Personalen fortbildas kontinuerligt för att kunna ge den bästa servicen och kunskapen vad gäller olika material och hur man bäst vårdar sina skor.
Våra butiker har ett brett sortiment, låga priser och modemedvetna skor. För att kunna erbjuda dig, kunden, bästa möjliga kvalité och pris så blandar vi kända varumärken med egna importer. Vi arbetar direkt med flera fabriker i Europa och köper upp stora restpartier som gör att vi kan erbjuda skor till ett förmånligt pris.
Vårt mål är att ha det bredaste utbudet och de bästa priserna. Vårt motto är att om vi gör en bra affär ska våra kunder också göra det.
Det svenskägda familjeföretaget har sex butiker, från Borlänge i söder till Skellefteå i norr.

Välkommen till Borlänge Skohus. 

Erbjudande och nyheter Borlänge Skohus

Andra butiker som säljer produkter/varor för

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
Vardagar 10-20
Lördagar 10-18, Söndagar 11-18

Phone : +46 243 24 84 44
> Kontakta oss

Top