titleNewsletter.newsletter

Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Kupolen ? Klicka här

Vårjackor

Trender01/03/2016

Dags att fräscha upp ytterplaggsgarderoben! Vilken jacka väljer du i vår? Här kan du läsa mer och inspireras av trenderna som gäller för säsongen. Både för honom och henne.  

Varmare tider är något som kräver tunnare tyger. Våren är definitivt på ingång och det är dags att införskaffa den där nya vårjackan. Men vad ska man egentligen tänka på och vilka trender är det som gäller i vår?

Välj en jacka som passar för den något varmare temperaturen men som samtidigt står emot de kalla vårvindarna och de solskymmande molnen. Välj dessutom en som går i linje med resten av din egna stil och denna vår är det framförallt tre moderna klassiker som du bör titta närmare på.

Detta är våren då den ständiga favoriten – bomberjackan fortsätter att vara lika poppis och trendig. Den platsar nu bland stapelvarorna i garderoben och är supersnygg både på henne och på honom. Matcha med en enkel bas t-shirt och sneakers för en coolare look eller bryt av en gullig sommarklänning för att skapa intressanta kontraster.

 

En annan riktig garderobshjälte som passar alla, beroende på hur man stylar den, är det älskade iconplagget - jeansjackan. Och eftersom vi just nu vill vi bära mycket denim på denim är detta ett perfekt val för dig som gillar att följa trender till punkt och pricka.

En tredje klassiker som aldrig verkar gå ur tiden är bikerjackan. Den har blivit något av ett vårtecken i sig själv och har länge varit modellernas favorit så varför inte investera i en ny bästa vän som håller livet ut?

Tips: En bomberjacka med snygga detaljer från Gina Tricot för henne och en klassisk jeansjacka från Jack&Jones för honom. Kika in i bildspelet.

 

Länk: 
Här presenterar vi ett stilfullt urval av vårens jackor.

Bild Gina Tricot

 

Av Kupolen

Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag 10-18, söndag 11-18  

Kontakt

0243-79 39 35
Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag 10-18, söndag 11-18 

Kontakt

0243-48 06 23

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga

Öppettider

Vardagar 10-20
Lördagar 10-18, Söndagar 11-18

Phone : +46 243 24 84 44
> Kontakta oss

Top