Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Kupolen ? Klicka här

Tips! Skapa ett mysigt och lyxigt badrum utan renovering

Trender02/11/2017

Att renovera badrummet kan kosta nästan hur mycket som helst. Som tur är finns det många enkla vägar att gå för att ändå skapa en mysig och lyxig känsla i badrummet. Att hitta rätt färger, material och inredning kan lyfta hela rummet. Här är några tips på hur du ger ditt badrum en snabb och stilfull make over. 

Checklista: enkla steg till ett härligare badrum

  • Dölj plastmattan. Har du en sorglig plastmatta i badrummet? Köp en härlig badrumsmatta.
  • Omodernt kakel. Trenden med kakeldekor blev stor för ett par år sedan. Men det är fortfarande ett riktigt bra budgettips för den som vill dölja daterat kakel. Du hittar det i hobby- och fritidsbutiker. Spana också efter kontaktplast, som bland annat finns i trendigt marmormönster.
  • Rensa ut. Överfyllda badrumsskåp med gamla skönhetsprodukter och mediciner ger knappast feng shui i badrummet. Du hittar information om hållbarhet på förpackningarna. Gamla mediciner lämnar du till apoteket.
  • Detaljarbete. Se över krokar, tvättkorgar och små förvaringskärl. Snygga krokar och beslag kostar oftast inte många kronor att byta ut och det finns många snygga tvättkorgar i snygg design. Om du har plats kan du även ställa in en växt i badrummet för mer liv och lekfullhet.
  • Draperi och handdukar. Duschdraperier har en tendens att bli lite äckliga efter ett tag. Kolla om du kan tvätta ditt i maskin, för en snabb uppfräschning. Se också över dina handdukar. Ha välmatchande handdukar i flera storlekar och i färger som passar övrig inredning.  
  • Visa och dölj. Ingen vill se en bal med toapapper. Däremot ger det en lyxig känsla att ställa fram parfymer och hudkrämer som är snyggt förpackade.
  • Doft. Badrummets bästa quick fix är doftpinnar eller doftljus. Även om du är kräsen med doften är utbuden så stora att det är lätt att hitta just din favorit. Och det ger en bra mycket mer hemtrevlig känsla än lukten av toarengöring eller artificiella doftsprayer.
  • Var konsekvent med färg. De flesta badrum är inte särskilt stora, så var därför sparsam med antalet färger du inreder med. Saknar ditt badrum fönster väljer du med fördel ljusa färger.

Av Kupolen

Här hittar du detaljerna som gör ditt badrum mysigare

Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag 10-18, söndag 11-18

Kontakt

0243-120 83
Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag 10-18, söndag 11-18  

Kontakt

0243-130 70
Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag 10-18, söndag 11-18

Kontakt

0243-108 05
Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag 10-18, söndag 11-18

Kontakt

0243-669 50

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Vardagar 10-20
Lördagar 10-18, Söndagar 11-18

Phone : +46 243 24 84 44
> Kontakta oss

Top