Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Kupolen ? Klicka här

Stylisten om vårens trend: Så bär du volangen

Trender06/04/2017

En av vårens största trender är den böljande volangen och oavsett vilken stil du har finns det en volang för dig. Stylisten och personal shoppern Bernardica Bröddén guidar dig till rätt look. 

En trend som fått stort genomslag i år är volangen. Bernardica Bröddén är stylist och personal shopper. När hon går i butiker med sina kunder läser hon snabbt av säsongens trender.
– Trenden med volang är väldigt stark i år! Inte bara på plagg, utan även i smycken och accessoarer. Volangen är helt enkelt superinne, säger hon.

Inte bara gullig

Volangen är för många romantisk och gullig. Men Bernardica Bröddén menar att den kan passa alla stilar, bara stylingen är rätt.
– Diskreta volanger eller volanger i till exempel skinn gör att det inte upplevs som lika gulligt. Vågar du inte anamma trenden fullt ut väljer du ett plagg med volang i ett tunt material. Sedan gäller det också att hitta rätt balans. Det blir lätt för mycket om du har både en bred volangtopp och ett par breda jeans till – välj hellre en stor topp och smala jeans till, säger Bernardica Bröddén.

Våga volangen – 4 stylingtips

• Rockigt: Volangtopp i tunt material och skinnkjol till.
• Casual: Böljande volangblus, slitna jeans och sneakers.
• Trendigt: Asymmetrisk volangtopp, snygga slimmade byxor och enkel sandalett.
• Elegant chic: Skjorta med volangmanschett som sticker fram ur kavajärmen och ett par dressade byxor till.

Av Kupolen

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
Vardagar 10-20
Lördagar 10-18, Söndagar 11-18

Phone : +46 243 24 84 44
> Kontakta oss

Top