Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Kupolen ? Klicka här

Skomakarens hemligheter: Mer än bara sula och klack

Trender14/09/2017

Har du skor som behöver extra omsorg? Kanske en ordentlig putsning, ny sula eller klack? Det kan du få hjälp med på Kupolens Sko- och nyckelservice. Men en skomakare kan hjälpa dig med mer än så. Här är några tips på vad vår skomakare kan hjälpa dig med. 

Att sula om ett par skor, putsa upp dem eller byta en klack är ingen konst för en skomakare. Det brukar inte heller kosta några stora summor att få ett par gamla skor åtgärdade. Men vad mer kan du få hjälp med hos en skomakare? Här är några saker du kanske inte kände till.  

Anlita skomakaren

  • Utlästning. Är dina skor trånga i skaft eller fot? Om du har skinnskor kan skomakaren lästa ut dina skor för en bättre passform.
  • Byta bakfoder. Skon slits som mest i hälen. Att byta bakfoder är en enkel match för skomakaren.
  • Väskor. Många skomakare kan även reparera väskor. Till exempel byta ut axelrem och handtag, laga sömmar som gått upp eller lappa hål.
  • Dragkedjor och kardborreband. Har du skor eller väskor med kärvande dragkedjor och slöa kardborreband? Det fixar skomakaren!
  • Lägre klack. Det går faktiskt att sänka högklackade skor, men oftast inte mer än med en halv centimeter. Fråga din skomakare om råd!

Av Kupolen

Välkommen till Kupolens skomakare

Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag 10-18, söndag 11-18 

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
Vardagar 10-20
Lördagar 10-18, Söndagar 11-18

Phone : +46 243 24 84 44
> Kontakta oss

Top