Nyhetsbrev

Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Kupolen ? Klicka här

Skönhet som ger jul- och nyårslooken

Trender01/12/2015

Skönhetstips inför julens festligheter för både honom och henne.

Glöggmingel, julmiddag och nyårsfirande. Inbjudningarna börjar kanske redan ramla in? Se till att glänsa vid tillställningarna genom att preppa med rätt skönhetsprodukter.

 

Att rengöring och återfuktning är A och O för huden är ingen nyhet. Det gäller givetvis både män och kvinnor. Var extra noga vintertid när vind och kyla torkar ut huden. Addera peeling 1–2 gånger i veckan till rutinen så hålls huden välvårdad och fräsch – bästa underlaget för festmakeupen!

 

Jämna ut hudtonen genom att täcka skavanker med concealer – under ögonen, runt näsvingarna och hakan. Framhäv sedan ansiktsdrag med highlighter och shading. Contouring ger ’det lilla extra’ till makeupen och är en trend som bara växer sig större.

 

Markerade ögon är alltid festligt, oavsett om du bara drar en tunn eyeliner längs fransarna eller sotar ögonen ordentligt. Båda är tidlösa trender som syns på catwalken varje år i olika former. När modet för denna höst och vinter visades var modellernas ögonlock intensivt svärtade med metalliska inslag i mjuka former. Glitter i guld och silver passar extra bra den här tiden på året. Kombinera med ljust frostat läppglans eller klassiskt röda läppar – som faktiskt hör just denna högtid till.

 

Voilà – redo för fest!

Produkterna som gör dig jul- och nyårsfin!

Av Kupolen

Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag 10-18, söndag 11-18 

Kontakt

0243-22 58 60

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Vardagar 10-20
Lördagar 10-18, Söndagar 11-18

Phone : +46 243 24 84 44
> Kontakta oss

Top