Nyhetsbrev

Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Kupolen ? Klicka här

Rött är rätt i sommar

Trender21/07/2016

Från klänningar till accessoarer. Passionen och värmens färg löper som en röd tråd genom säsongens mode. Här är Kupolens bästa tips kring den röda trenden.

Färgen röd får oss att tänka på kärlek, passion och kreativitet. Det är en färg som associerar till starka känslor och styrka.
Rött vin, röda läppar, rött blod och röda hjärtan. Rött betyder till och med skönhet på vissa språk. På ryska är ordet rött och vacker samma sak. Och i Indien anses ett rött tecken i pannan bringa lycka.
 
Allt detta finns i bakgrunden när vi nu befinner oss i en säsong fylld med denna härliga färg, både i plagg och accessoarer.
Den röda färgen är vacker mot solsmekt hud i en avslappnad sommarklänning, men lika fin i säsongens accessoarer som väskor, smycken, klockor och hårdekorationer.

Rött är rätt även för stranden. Så pröva gärna det röda i en bikini eller baddräkt. Eller varför inte i en skön handduk eller snygg och praktisk väska för stranden?

Den röda färgen är på en och samma gång både inbjudande och stark. Och det är just det som är helt rätt. Så pröva själv och känn hur den röda färgen upplevs på dig i sommar.

Låt dig inspireras av allt rött hos Lindex, Glitter, MQ, Bik Bok, Vero Moda och Esprit mfl.

Av Kupolen

Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag 10-18, söndag 11-18

Kontakt

010-2063419

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Vardagar 10-20
Lördagar 10-18, Söndagar 11-18

Phone : +46 243 24 84 44
> Kontakta oss

Top