Nyhetsbrev

Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Kupolen ? Klicka här

Modeikonens coola elegans

Trender20/08/2015

Caroline de Maigret är den franska modeikonen och toppmodellen som ständigt inspirerar. Efter 20 år i modevärlden är hon lika aktuell.

En av modevärldens mest inspirerande ikoner är Caroline de Maigret, den franska toppmodellen, författaren och musikproducenten, som efter snart 20 år i branschen fortfarande är lika aktuell.

 

Stilikonen Caroline slog igenom som modell 1994 och blev snabbt flitigt anlitad av världens ledande fotografer och modehus. Hennes ansikte har fotograferats av storheter som Mario Testino och Peter Lindbergh. Och hennes långa ben har gått visningar för bland andra Chanel, Marc Jacobs och Balenciaga.

2011 gjorde 40-åriga Caroline stor comeback som modell när Chanel bjöd in henne till sin catwalk. Hon har på senare år åter igen prytt omslag och gjort modejobb för flera av världens ledande modemagasin. Den franska skönheten har även nyligen synts i annonser för Lancôme.

 

Carolines inspirerande stil är coolt avslappnad, men samtidigt franskt elegant och stilren. Vill du snappa upp hennes trendiga look är snygga basplagg kryddade med en gnutta rock och elegans rätt känsla att sträva efter i garderoben. Rufsigt hår, naturlig makeup med mycket mascara och mörka naglar förstärker den lediga coolheten ytterligare.

Klicka här och låt dig inspireras av några utvalda favoriter.

Av Kupolen

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Vardagar 10-20
Lördagar 10-18, Söndagar 11-18

Phone : +46 243 24 84 44
> Kontakta oss

Top