Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Kupolen ? Klicka här

Med fokus på snygga detaljer – säsongens 7 trendigaste accessoarer

Trender09/05/2019

Vill du att din stil ska vara on fleek? Ofta är det de små detaljerna som gör helheten. Här är några av säsongens måste-accessoarer. Du hittar dem på Kupolen.

7 av säsongens trendigaste accessoarer

  1. Håraccessoarer. Det har väl knappast undgått någon att det är håraccessoarer som gäller i år? Scrunchie, hårspänne, hårklämma, diadem. Och här går det riktigt bra att maxa trenden! Bär flera hårspännen samtidigt eller ihop med ett diadem, det visar att du har full modekoll.

  2. Lilla väskan. Tänk dig en vanlig handväska, men modell mini. Det blir helt klart ett modestatement att bära den mycket lilla väskan i vår och sommar. Ett plus är så klart om den rymmer det viktigaste – som plånbok, mobil och nycklar.

  3. Scarf. Inte bara en helrätt accessoar, utan även grymt mångfacetterad. Gör som drottningen av England och bär den som huckle eller var mer influencerinfluerad och knyt den som en rosett i hästsvansen.

  4. Chunky sneakers. Det går inte att ignorera de klumpiga skorna i år. Har du inte redan investerat i ett par är det dags nu. Sjyst att matcha med både den dressade och den avslappnade looken.

  5. Bucket hat. Vi som minns 1990-talet glömmer så klart inte perioden när exakt alla hade fiskarmössa, eller bucket hat som det också heter. Och precis som allt annat från den eran har nu även fiskarmössan gjort comeback.

  6. Fjädrar. Lyxigt, bohemiskt och riktigt coolt. Satsa på skor eller en väska med fluffiga fjädrar som rolig detalj.

  7. Pärlor. På skorna, väskan eller fastsydda på dina kläder. Eller som klassiska smycken med en twist. Vi kan inte få nog av pärlor just nu.

Bonus för medlemmar i MyPlays

Handla på Glitter fem gånger och få 50 % rabatt på ett helt köp.
Ladda ner vår app och gå med i MyPlays Kupolen i dag:
https://app.goloyal.se/kupolen

Bilder från Glitter

Av Kupolen

Du hittar modeaccessoarerna på

Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag 10-18, söndag 11-18 

Kontakt

0243-808 70

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider

Vardagar 10-20
Lördagar 10-18, Söndagar 11-18

Phone : +46 243 24 84 44
> Kontakta oss

Top