titleNewsletter.newsletter

Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Kupolen ? Klicka här

Kungligt moderiktig

Trender09/06/2015

Snart är det dags för sagobröllop mellan Carl-Philip och Sofia. Vill du också klä dig kungligt? Här har vi samlat mode för både honom och henne som hämtar inspiration från bröllopsparets stil. 

Det är nu snart ett år sedan prins Carl-Philip och hans Sofia förlovade sig och här om veckan samlades hela kungafamiljen för lysningsgudstjänsten i Slottskyrkan. Nu är det officiellt, Sofia Hellqvist får titeln H.K.H prinsessan Sofia, hertiginna av Värmland, när hon gifter sig med sin prins.

Det kungliga bröllopet väntas bli ett riktigt sagobröllop. Den officiella lysningen har redan uppmärksammats av flertalet internationella medier som dessutom hävdar att bröllopet skulle kunna tänkas överglänsa engelske prins Williams och Kate Middletons bröllop.

Prins Carl-Philip och Sofia träffades 2010 och vi har sedan dess inspirerats av deras oklanderliga stil. Eleganta, knälånga fodral och stiliga slim-fit-kostymer är något vi sett mycket av, men vi kan inte få nog. Vi tipsar dig om hur du kan anamma det tjusiga bröllopsparets stil och skina som en riktig kunglighet!

 

Klicka här och låt dig inspireras av några utvalda favoriter från hyllorna.

Av Kupolen

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga

Öppettider

Vardagar 10-20
Lördagar 10-18, Söndagar 11-18

Phone : +46 243 24 84 44
> Kontakta oss

Top