Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Kupolen ? Klicka här

Fem underklädesmissar – och hur du bäst undviker dem

Trender09/05/2017

Skavande bh-band, strumpbyxor som glider ner och trosor som skapar fula kanter under plaggen. Ibland är det svårt att hitta rätt underkläder, men med våra smarta knep är det lätt att undvika de vanligaste missarna. 

1.Synliga troskanter.
Om du vill undvika att visa troskanten när du bär dina mest figurnära plagg behöver du faktiskt inte välja den minsta trosmodellen. I dag finns många sömlösa trosor i allt från hipster- till maximodell.

2.Fel storlek.
Fyller du inte kupan, åker bh:n upp i ryggen eller väller det ut över sidorna? Det är inte ovanligt. Så många som 70 procent av alla kvinnor har fel bh-storlek. På Twilfit på Kupolen kan du få hjälp att hitta rätt bh-storlek.

3.Skavande axelband.
Tycker du att bh-banden skaver mot axlarna? Testa en bygel-bh, som avlastar axlarna. Du kan också testa en bh med bredare band.

4.Fel färg under vitt.
Har du också hört att beiga underkläder syns minst under vita kläder? Det är faktiskt fel. Du ska heller inte bära vitt under vitt. Istället är det röda underkläder som gör sig bäst under vita plagg.

5.Strumpbyxor som glider ner.
Något som alla som bär strumpbyxor kan känna igen sig i är att de glider ner i grenen ju längre dagen lider. Testa att dra ut strumpbyxorna ordentligt innan du tar på dig dem och ta sedan på dig ett par trosor utanpå strumpbyxorna. Då sitter strumpbyxorna garanterat på plats.

Av Kupolen

Uppdatera din underklädesgarderob på:

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
Vardagar 10-20
Lördagar 10-18, Söndagar 11-18

Phone : +46 243 24 84 44
> Kontakta oss

Top