Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Kupolen ? Klicka här

Bättre shopping: Så blir du ett reaproffs

Trender04/01/2018

Rean är här och butikerna är fyllda med fynd och nedsatta plagg. Men vad är bäst att fynda på rean? Här kommer några tips.

Det är lätt att bläddra bland kläderna på rean och fastna mer för prislappen än plagget. Men vill du göra smarta fynd som du kommer att ha stor användning för gäller det att tänka till. Följ vår checklista nedan och välkommen in till oss på Kupolen för bättre och roligare rea!

Checklista: Så fyndar du bäst på rean

 • Planera. Gå igenom garderoben innan du shoppar. Fundera på vilka plagg du saknar och vilka plagg du redan har för många av. Ett klassiskt misstag är att köpa samma typ av plagg om och om igen.
   
 • Rätt fyndläge. Har du is i magen? Våga vänta på att plaggen sätts ned från 30 procent till 50. Men väntar du fram till 70 procent är risken stor att dina favoriter är borta.
   
 • Tänk trend. Basplagg i all ära. Men på rean har du ofta god chans att fynda trendplagg som är snygga även kommande säsong.
   
 • Rätt storlek. Storlek och passform är två saker du aldrig ska tumma på när du handlar på rea, oavsett hur billigt plagget är. Om plagget inte passar nu kommer det med största sannolikhet inte att passa sen.
   
 • Satsa på underkläder. Underkläder är sällan lika trendkänsligt som vanliga kläder. Därför kan du passa på att köpa lite lyxigare underkläder på rean.
   
 • Behåll kvitto. Fråga om det är öppet köp eller bytesrätt på det du köper, och spara alltid kvittot. Kom även ihåg att du kan reklamera ditt reafynd om du upptäcker att det är trasigt – oavsett butikens regler gällande öppet köp.

Av Kupolen

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga
Öppettider
Vardagar 10-20
Lördagar 10-18, Söndagar 11-18

Phone : +46 243 24 84 44
> Kontakta oss

Top