titleNewsletter.newsletter

Ladda ner ditt köpcentrums app gratis Kupolen ? Klicka här

Actionfyllda semesterbilder

Trender25/06/2015

Med actionkameran GoPro kan du dokumentera vilken semester som helst. Den funkar i alla lägen och miljöer. Och för den nördiga finns det många roliga och smarta tillbehör.    

De är små, kompakta, lätta, tåliga och kan bäras eller monteras på alla möjliga olika fordon, eller på vad som helst egentligen. Det är därför inte konstigt att GoPron snabbt har blivit en av världens mest sålda kameror.

 

Sätt fast den på surfbrädan, mountainbiken, hjälmen, runt vristen eller varför inte på ett tennisracket för helt unika perspektiv. Kameran tar stillbilder och videos i HD-kvalitet med ett vidvinkelobjektiv som lätt fångar stora sällskap i små utrymmen, grymma selfies på nära håll eller häftiga bilder i extrema förhållanden. Den är vattentät med ett skyddshölje som gör den perfekt för blöta, smutsiga eller sandiga miljöer.

 

GoPro-kameran kan ta upp till 30 bilder per sekund och alla modeller har dessutom inbyggd wifi som gör det möjligt att använda GoPro-appen för att fjärrstyra kameran, förhandsgranska bilder och videos samt dela dina favoriter på Facebook, YouTube och andra sociala kanaler på en gång.

 

Utöver själva kameran finns en lång rad olika tillbehör och fästen som gör det lätt att lyckas med den där perfekta bilden: Hjälmselar, bröstselar, surfbrädefästen och flexklämmor för att nämna några få. Det har aldrig varit lättare att fånga, dela och spara sommarens alla äventyr på bästa och enklast möjliga vis.

 

Tips: GoPro-kamera och andra kameror samt tillbehör hittar du hos Teknikmagasinet och Kjell & Company. 

Av Kupolen

Visa på karta

Öppettider

Måndag-fredag 10-20, lördag 10-18, söndag 11-18 

Kontakt

0243-48 06 10
Visa på karta

Öppettider

Måndag 10-20, lördag 10-18söndag 11-18 

Kontakt

010-705 33 32

Andra nyheter

#JustAsk

Vi svarar
inom en timme
på vår Facebook sida

Ställ din fråga

Öppettider

Vardagar 10-20
Lördagar 10-18, Söndagar 11-18

Phone : +46 243 24 84 44
> Kontakta oss

Top